Triztan Vindtorn poesipris 2019

Torsdag 21. mars kl. 19.00 er det duket for utdeling av Norges største poesipris på Drammensbiblioteket. Årets arrangement er produsert av Thalia teater, og i år delers prisen ut på selveste Verdens poesidag. Drammensbiblioteket er byens litteraturhus, og det gir en flott ramme rundt utdelingen av Triztan Vindtorn poesipris 2019.

Kari Slaatsveen skal lose publikum gjennom kveldens festforestilling. Der blir det kunstneriske innslag ved Elisabeth «Bettan Andressen, Carl-Henrik Nilsen og Fredrik Høyer før kvelden avsluttes med bokbad med årets prisvinner.

 

Arrangementet er gratis og åpent for alle!

 

Triztan Vindtorn poesipris ble etablert av Drammen kommune i samarbeid med Aschehoug Forlag og Den norske Forfatterforeningen. Den ble første gang delt ut i 2013. Prisen skal gå til en norsk forfatter som har gjort en stor innsats for norsk poesi. Prisen er på kr 100 000,-.

 

Lenke til arrangementet på facebook:

https://www.facebook.com/events/761013050932600/Invitasjon til festforestilling med utdeling av

Triztan Vindtorn poesipris 2022

Torsdag 24. mars kl. 19.00

Drammensbiblioteket inviterer herved til en festkveld med prisutdeling og kunstneriske innslag.

Velkommen til utdeling av Triztan Vindtorn poesipris, Norges største poesipris.

Kristopher Schau, er konferansier for årets prisutdeling. Leder for Forfatterforeningen Heidi Marie Kriznik deler ut prisen. Prisvinnerintervjuet vil bli ledet av Henning Bergsvåg.

Se Facebook.com/vindtornpoesipris for mer informasjon.